Masterclass – storytelling and Moonlight

Camera Rental sponsrar med Arri Alexa kameror när eventet ska filmas i Bio Victor i Filmhuset, söndag den 21 januari.

I en masterclass ledd av Andrea Reuter berättar de om storytelling, sitt arbetssätt, vad som inspirerar dem och kanske något om nästa film. Samt processen bakom Moonlight, som gick från en lågbudgetproduktion till att snappas upp av Brad Pitts produktionsbolag Plan B Entertainment och sedan tog världen med storm (i Sverige fick den 4,51 i snittbetyg).

Adele Romanski och James Laxton har utgjort en kreativ independenttrio tillsammans med regissören och manusförfattaren Barry Jenkins sedan collegeåren i början av 2000-talet, innan deras stora gemensamma genombrott med Moonlight.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *